20.1.2017

Seuran jäsenmäärä SSF:n suuntaan määräytyy sporttirekisterissä olevien jäsenten mukaan ja tätä jäsenmäärää käytetään niin SSF:n jäsenmaksun perusteena kuin seuraluokittelussakin.

Kaudella 2016-2017 SSF:n jäsenmaksuun seuroille sisältyy myös Edge-lehti seurojen jäsenille automaattisesti.

Seurojen jäsenten tulee olla Sporttirekisterissä ajantasalla, jotta ette joudu maksamaan vanhoista jäsenistä jäsenmaksua ja jotta Edge lehden postitus nykyisille jäsenille on mahdollista.

Vuonna 2017 ne henkilöt, joille on voimassa oleva seuran jäsenyys merkittynä rekisteriin, saavat Edge-lehden kotiinsa.

Jäsenmääränä kaudelle 2016-2017 huomioidaan 6.2.2017 rekisterissä olevat jäsenet.

Jos jäsen liittyy seuraan tämän jälkeen, tulee seuran lisätä hänet jäsenenä myös Sporttirekisteriin jotta hän saa Edge-lehden jatkossa. Edgeen toimitetaan uusi postituslista kesän jälkeen, jossa nämä uudet jäsenet huomioidaan.

Jäsenten päivittäminen sporttirekisteriin tapahtuu seuran toimesta ja lähes jokaisella seuralla on seurakäyttäjä, jolla on ajan tasalla olevat tunnukset.

Sporttirekisterin käyttäjätunnukset ovat henkilökohtaiset ja niitä voi seurassa olla niin monella henkilöllä kuin seura katsoo tarpeelliseksi.

Jos seurallasi ei ole tunnuksia tai tunnukset ovat vanhentuneet, uusia käyttäjätunnuksia saa täyttämällä ja lähettämällä käyttäjätunnuksen tilauslomakkeen.

Sporttirekisteri seuran jäsenrekisterinä - ohjeet ovat tämän viestin liitteenä ja ne löytyvät myös Ski Sportin nettisivuilta kohdasta: http://www.skisport.fi/seuroille/sporttirekisteri-jasenrekisteri/

Päivittäkää seuran jäsenet sporttirekisteriin 5.2.2017 klo 23:55 mennessä!

Rekisteriin ja sen käyttöön liittyviin kysymyksiin vastaa allekirjoittanut.

Minna Karhu
Seurapalvelut – alppi ja freestylehiihto

Ski Sport Finland
Italahdenkatu 22 B
FI-00210 Helsinki
FINLAND

tel: +358 44 0211024
e-mail: minna.karhu@skisport.fi