Gasum

RUKA JA KUUSAMO OVAT LÄHEMPÄNÄ KUIN LUULETKAAN!

LENTÄEN
Helsingistä pääset lentäen Kuusamoon tunnissa!

Finnair
lentää Helsingistä Kuusamoon läpi vuoden. Tarkemmat aikataulut ja hinnat www.finnair.fi sekä Finnairin myyntipalvelusta puh. 0600 140 140 (3,04 euroa/vastattu puhelu + pvm).

Lentobussi ajaa jokaiselta vuorolta Rukalle ja Kuusamoon.

JUNALLA
Matkusta vaivattomasti Helsingistä yöjunalla Kemijärvelle, josta on alle 1,5 h ajomatka Rukalle. Tai voit matkustaa junalla Ouluun, josta on useita päivittäisiä bussiyhteyksiä Rukalle. Varaukset: VR asiakaspalvelu puh. 0600 41 900 (1 e/puhelu + pvm, ma-su 7-22) ja Pohjolan Matka puh. 0201 303 520.

BUSSILLA
Oulusta 217 km:n matka Kuusamoon kestää bussilla noin kolme tuntia. Päivittäisiä bussiyhteyksiä Oulusta, Rovaniemeltä (195 km) ja Kajaanista (245 km) on useita. Tarkista aikataulut Matkahuollon sivuilta tai soittaen 0200-4000 (1,50 e/min + pvm).

Pakettimatka Oulusta bussilla
Bussit kulkevat Oulusta marras-huhtikuussa joka lauantai. Lähtö linja-autoasemalta klo 7.45 ja paluu Rukalta n. klo 17.00. Matkapaketin voit ostaa verkkokaupastamme. Lisäksi matkapakettia Oulussa myy Intersport Rintamäki

HENKILÖAUTOLLA
Kuusamoon pääsee henkilöautolla useaa reittiä. Suorin tie esim. Helsingistä on viitostie, jolloin ajettavaa kertyy runsaat 800 km. Myös reitti Oulun kautta on monien suosima. Sopivia tauko- ja tankkauspaikkoja löytyy reittien varrelta ympäri vuorokauden.

Henkilöautolla tunturiin saapuessasi suositeltavin pysäköintipaikka Rukan maanalainen parkkihalli, joka tarjoaa puolilämmintä pysäköintitilaa 320 autolle. Parkkihallista on vain parikymmentä metriä rinteisiin ja kaikkiin Rukan kävelykylän palveluihin! Hinnat eivät päätä huimaa: 1 e/tunti ja 10 e/vrk.

PAIKALLISLIIKENNE PELAA
Rukan taksi- ja liikenneyrittäjät pitävät huolta siitä, että liikenne pelaa myös perillä. Rukan SkiBus sukkuloi ympäri Rukaa ja Kuusamoa aamusta myöhään yöhön talvisin. Myös Karhunkierrosbussi liikennöi talvisin ja kesäisin! Ja jokaiselta reittivuorolta on lentobussikuljetus Rukalle. Aikataulut löytyvät paikallisliikenne-sivulta.

 

SKI-INN: Rukan ja Pyhän paras majoitus hiihtäjälle

Varaa Ski-Inn hotelli, huoneisto tai vuokramökki nyt kätevästi netistä. 

Ski-Inn majoitus Rukalla ja Pyhällä sijaitsee aina rinteiden vieressä, lähellä palveluita. Oli valintasi Ski-Inn vuokramökki, huoneisto tai hotellihuone, täyttää se aina Ski-Inn lupauksemme ja varmistaa onnistuneen hiihtoloman Lapissa!

www.ski-inn.fi