Kilpailulisenssit 2016-2017

Kilpailulisenssi on pakollinen kansallisessa ja sitä ylemmässä kilpailutoiminnassa yli 12-vuotiaille (v. 2004 tai aikaisemmin syntyneet).
Kilpailulisenssin voi ottaa vakuutuksella tai ilman.
(Varmista että sinulla on urheilu- ja kilpailutoiminnan kattava vakuutus voimassa, joka ei poissulje meidän lajeja!!)

Alemmalla, nk. seuratasolla kilpailevat tai ainoastaan harrastavat voivat lunastaa itselleen Skipassin joka sisältää aina myös vakuutuksen.
12-vuotiailla ja nuoremmilla Skipassi riittää lisenssiksi kaikkiin kansallisiin kilpailuihin (v. 2005, ja myöhemmin syntyneet) eikä erillistä kilpailulisenssiä tarvita.

Skipassin vaihtaminen lisenssiin kesken kauden ei ole mahdollista, vaan lisenssi täytyy ostaa erikseen normaaliin hintaan vaikka samalle kaudelle olisikin jo hankittu Skipassi.

Lisenssikausi alkaa 1.10.2016 ja päättyy 30.9.2017. Lisenssi on voimassa heti kun se on maksettu. Mikäli otat lisenssiin myös vakuutuksen, astuu vakuutus voimaan 1.10.2016 ennen tätä päivää maksettujen lisenssien osalta. Myöhemmin lunastettavien lisenssien vakuutus on voimassa maksupäivästä klo 24.00 tai maksuhetkestä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi tarkka maksuaika. Vakuutuskausi päättyy 30.9.2017.

LISENSSIEN HINNAT KAUDELLA 2016-2017

ALPPIHIIHTO / FREESTYLE / NOPEUSLASKU / TELEMARK

A-lisenssi, 19- vuotiaat ja vanhemmat (synt. 1998 ja aikaisemmin), vakuutuksella 455 € ja ilman vakuutusta 65 €.

B1-lisenssi, 17 - 18 -vuotiaat (synt.1999-2000), vakuutuksella 401 € ja ilman vakuutusta 61 €.

B2-lisenssi, 13 - 16 -vuotiaat (synt. 1.1.2001-30.9.2004), vakuutuksella 149 € ja ilman vakuutusta 59 €.

B3-lisenssi, 0-12 -vuotiaat (1.10.2004 ja myöhemmin), vakuutuksella 149 € ja ilman vakuutusta 59 € (tämä vakuutus on voimassa myös muissa urheilulajeissa).

Try Out-lisenssi (alppi ja freestyle) vakuutuksella 48€ ja ilman vakuutusta 18€.
Try Out -lisenssin ja -vakuutuksen alkamispäivämäärän saa itse valita. Vakuutus tulee voimaan valitusta alkamispäivämäärästä edellyttäen, että maksu on maksettu ennen kilpailun tai harjoituksen alkua tai maksuhetkestä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuajankohta. Vakuutus ja lisenssin voimassaolo päättyy seitsemän (7) vuorokauden kuluttua ilmoitetusta alkamisajankohdasta.

Vakuutusosuudet: A-lisenssi 390 €, B1-lisenssi 340 €, B2-lisenssi 90 €, B3-lisenssi 90€ ja Try Out-lisenssi 30€.
Vakuutuksellisena lunastettuihin lisensseihin sisältyy OP Pohjolan Sporttiturva. Vakuutuksessa noudatetaan Sporttiturvan vakuutusehtoja (tutustu tästä).
Lisätietoja http://www.pohjola.fi/ ja puh. 03030303.

Vakuutus on kilpailutoiminnassa pakollinenMikäli kilpailija ei lunasta vakuutusta lisenssin yhteydessä, hänellä tulee olla itse järjestetty vähintään lisenssivakuutusta vastaava vakuutusturva joka on voimassa kilpailu- ja harjoittelutoiminnassa sekä niihin liittyvillä välittömillä matkoilla koti- ja ulkomailla.

Kilpailuihin ilmoittava seura on vastuussa siitä että jokaisella kilapiluihin tulijalla on vakuutus, seuraan kannattaa toimittaa tieto omasta vakuutuksestaan.

 

ULKOMAALAISET JA LISENSSI

Ulkomaiden kansalaiset voivat lunastaa kilpailulisenssin ja siihen liittyvän vakuutuksen, jos he edustavat suomalaista seuraa ja heillä on vakinainen asuinpaikka Suomessa.

Ilman lisenssiä kilpailevien ulkomaalaisten tulee täyttää vastuunvapautustodistus.

LISENSSIN LUNASTAMINEN

Lisenssit lunastetaan aina netin kautta. Kaikki oston yhteydessä ilmoitetut tiedot siirtyvät reaaliajassa suoraan rekisterijärjestelmään. Siirry ostamaan lisenssi tästä.

LISENSSIKORTTI JA SPORTTI-ID

Kaikki lisenssin maksaneet saavat postitse lisenssikortin noin kahden viikon sisällä maksupäivästä. Kortissa näkyy henkilökohtainen 8-numeroinen lisenssinumero eli Sportti-ID.

POLTTOAINE-ETU

Lisenssikortilla saa alennusta tankattaessa St1- ja Shell huoltoasemilla. Tästä syystä kortin takana on magneettinauha. Edun saa syöttämällä kortin ennen maksuvälinettä automaattiin. Kassalla maksettaessa kortti tulee näyttää ennen maksusuoritusta.

Alennuksen määrä on asemakohtainen, noin 2,0 senttiä / litra. Ennen matkalle lähtöä kannattaa tutustua asemaluetteloon osoitteessa http://www.st1.fi ja varmistaa reitille osuvat St1- ja Shell asemat.

Lisätiedot lisenssiasioissa: 

Minna Karhu, gsm 044 0211024, minna.karhu(a)skisport.fi