Skipassit 2016-2017

Skipassi on edullinen hiihtolajien harrastajan ja valmentajan lisenssituote.

Skipassi tarjoaa ryhmävakuutusturvan hiihtolajien harjoituksiin, koulutus- ja valmennusleireille sekä näihin välittömästi liittyville meno- ja paluumatkoille. Skipassi oikeuttaa muun harrastamisen lisäksi osallistumaan myös tietyntasoisiin kilpailuihin.

Alppi- ja freestylehiihdossa kaikenikäiset laskijat saavat osallistua Skipassilla SSF:n jäsenseurojen järjestämiin, kansallisen kilpailukalenterin ulkopuolisiin seura- ja aluekilpailuihin, sekä oman seuran järjestämiin kansallisiin, kilpailukalenterin mukaisiin kilpailuihin. 

12-vuotiaat ja nuoremmat saavat osallistua Skipassilla kaikkeen kansalliseen kilpailutoimintaan (v. 2005 ja myöhemmin syntyneet eli U-12 sarjoissa tai nuoremmissa kilpailevat). Skipassin vakuutusturva on voimassa kilpailuissa yllämainitun mukaisesti.

Yli 12-vuotiaat tarvitsevat kilpailulisenssin osallistuessaan kansalliseen kilpailutoimintaan muualla kuin oman seuran järjestämissä kilpailuissa (v. 2004 ja aikaisemmin syntyneet eli U14-vuotiaiden ja vanhempien sarjoissa kilpailevat).

Skipassin vaihtaminen lisenssiin kesken kauden ei ole mahdollista, vaan lisenssi täytyy ostaa erikseen normaaliin hintaan vaikka samalle kaudelle olisi jo hankittu Skipassi.

SKIPASSIEN HINNAT

Skipassi nuoret 0-18 vuotiaat (synt. 1999 tai myöhemmin) 20€

Skipassi nuoret 0-18 vuotiaat (synt. 1999 tai myöhemmin) + Edge-lehti 42€

Skipassi aikuiset (synt. 1998 tai aikaisemmin) 30€

Skipassi aikuiset (synt. 1998 tai aikaisemmin) + Edge-lehti 52€

Skipassit sisältävät  aina vakuutuksen.
Vakuutus tulee voimaan 1.10.2016 ennen tätä päivää maksettujen Skipassien osalta. Myöhemmin lunastetettavien Skipassien vakuutus on voimassa maksupäivästä klo 24.00 tai maksuhetkestä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi tarkka maksuaika. Vakuutus päättyy 30.9.2017. 

HUOM! Seurojen jäsenet saavat Edge lehden seuran jäsenyyden kautta.
Varmistathan seuraltasi ennen lehden tilausta, oletko heidän jäsenlistallaan ja saamassa lehden jo tätä kautta!

SKIPASSIN LUNASTAMINEN

Skipassit lunastetaan aina netin kautta. Kaikki oston yhteydessä ilmoitetut tiedot siirtyvät reaaliajassa suoraan rekisterijärjestelmään. Linkin nettiostoon löydät vasemmanpuoleisesta valikosta.

SKIPASSIKORTTI JA SPORTTI-ID

Kaikki Skipassin maksaneet saavat postitse skipassikortin noin kahden viikon sisällä maksupäivästä. Kortissa näkyy henkilökohtainen 8-numeroinen skipassinumero eli Sportti-ID.

POLTTOAINE-ETU

Skipassikortilla saa alennusta tankattaessa St1 ja Shell huoltoasemilla. Tästä syystä kortin takana on magneettinauha. Edun saa syöttämällä kortin ennen maksuvälinettä automaattiin. Kassalla maksettaessa kortti tulee näyttää ennen maksusuoritusta.

Alennuksen määrä on asemakohtainen, noin 2,0 senttiä / litra. Ennen matkalle lähtöä kannattaa tutustua asemaluetteloon osoitteessa http://www.st1.fi ja varmistaa reitille osuvat St1- ja Shell asemat.

Lisätiedot Skipassiasioissa:                                                                                         
Minna Karhu, gsm 044-0211024, minna.karhu(a)skisport.fi